Sminkes esküvőre a tökéletes megjelenésért

Sminkes esküvőre

A nagy napon minden ara a tökéletességre törekszik. A ruha a legjobb szalonok egyikéből, a frizura egy gyakorlott fodrásztól, és hogy minden apró részlet a helyén legyen, a makeup elkészítését is jó a profikra bízni, így jól jön a sminkes esküvőre. Az eskuvoisminkes.hu csapata több mint 10 éves tapasztalattal várja a szépülni kívánó menyasszonyok jelentkezését.

A kifejezetten a menyasszonyoknak szóló csomag tartalmaz egy próbát, aminek egy-két órás időtartama alatt, minden kívánság rögzítésre kerül és természetesen személyre szabott tanácsokkal is ellátják a hölgyeket, mialatt az arcuk legelőnyösebb oldalát emelik ki.

A sminkes esküvőre nemcsak az esemény sztárjának jön jól, de a koszorúslányokat és az örömanyákat is szeretettel és kedvezményes áron várják a szalonban. Annak érdekében, hogy teljes legyen a szolgáltatás és a nagy napon tényleg minden a helyén legyen, nemcsak a sminkről gondoskodnak, de a teljes stylingban is segítenek, legyen szó a hajról, az öltözékről vagy akár a kiegészítőkről.