Remek méhpempő kiszállítás országosan

A méhpempő kiszállítás országosan történik

A méhpempő kiszállítás országosan történik

A könnyű és gyors vásárlás mindenki számára fontos. Az internetes rendelések igen nagy népszerűségnek örvendenek a hatékonyságuk, gyorsaságuk miatt, ezért a kiszállítástól is természetesen ezt várjuk el. A méhpempő kiszállítás országosan történik, saját futárszolgálat által, azonban vidékre a Magyar Posta Logisztika juttatja el a termékeket.

Azt jó tudni, hogyha 10 000 Ft feletti a rendelés összege, akkor ingyenes a kiszállítás, azonban ha kevesebb, akkor 890 Ft-ba kerül ez a szolgáltatás. Ebben a modern folyamatban pedig a www.mehpempo.eu fejlett eszközöket is használ, hiszen a kézbesítés napja előtt e-mail-ben értesít, illetve a szállítás napján SMS-ben is küld tájékoztatót a küldemény érkezéséről.

A méhpempő kiszállítás országosan és nemzetközileg is történhet. Amennyiben Magyarországon kívül esik a kézbesítési terület, akkor a megrendelést e-mail-ben kell leadni, ilyen esetben a szállítási díj a csomag méretétől függ. A kézbesítés európai címekre 3-5 munkanap alatt történik, ami gyorsnak mondható.