PS4-re érkezik a Call of Duty legújabb epizódja!

Call of Duty PS4-re

Kedveled a videojátékokat, de unod már az űrben játszódó eseményeket és a fantasztikus szörnyeket meg lényeket? Szeretném már valami realisztikusabbat játszani? Akkor rendelt meg már most PS4-re a Call of Duty legújabb változatát még a megjelenés előtt.

Biztosan nem fogod megbánni, hiszen a témája is olyan, ami valós eseményeken alapul. Nemcsak nagyon sok embert mozgatott meg egykor a 2. világháború, hanem számos olyan csatája, harca és eseménye volt, amiből mind a mai napig korlátlanul lehet meríteni.

A Konzolok Szervize weboldalán egy bemutató videót is találhatsz, ami betekintést enged a játék világába. Azonban a szülőknek mindenképpen felelősségteljes döntés kell hozniuk arról, hogy megvásárolják-e vagy sem gyermekük számára ezt a játékot, hiszen a fejlesztők is figyelmeztetnek a bemutató videó elején, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Ezen nincs mit csodálkoznunk, hiszen számos olyan részlete van, ami a kicsik nyugalmát megzavarhatja. Azonban a felnőtt játékosoknak egyenesen ajánlott kipróbálni, hiszen élethű játékban lesz részük, már csak azért is, mert a Béta tesztelés pozitív visszajelzéseket eredményezett, nemcsak az új játékmódok, hanem a komolyabb technikai hibák hiánya miatt is.

Természetesen most is lesz zombi mód, ami az előrejelzések szerint kissé jobban sikerült, mint az előző kiadásokban. A Konzolok Servize webáruház kínálatában már most megrendelheted PS4-re a Call of Duty WWII videojátékot, amihez még egy tetszőlegesen feloldható fegyver, egy KSZ exkluzív Nazi Zombi fegyverskin, és 4 órányi dupla XP is jár, utóbbi multiplayerben.

Akik innen előrendelik, azoknak a megjelenés napján a lehető leggyorsabban kiszállítják, ezért még aznap kipróbálhatják a játékot. A szállítás tejesen ingyenes, így nem kerül többe a feltűntetett 19.490 forintnál. Természetesen a webáruház 12 hónap garanciát is vállal, ezért ha valamilyen műszaki hiba jelentkezik, nyugodt lehet, mert kárpótolják érte.

Mindezek mellett ne feledkezzen meg a pontgyűjtési lehetőségről sem, hiszen a Call of Duty WWII vásárlásakor 195 pontot írnak jóvá a Gamercard kártyával rendelkezők profilján.