A pizsama még mindig divatos

Pizsama

Nappal számtalan kiegészítővel és elegáns ruhákkal dobjuk fel a megjelenésünket. Nyilván azért, mert mindenki divatos és vonzó szeretne lenni. Azonban mi a helyzet éjszakánként? Mivel az alvás során senkire sem kell hatással lenni, a hangsúly a kényelmes pizsama viselésére tevődik. Még mindig ez az egyik legnépszerűbb hálóruha, hiszen bármilyen évszakban hordható.

A téli darabok általában hosszú ujjúak és vastagabbak, míg a nyáriak egyszerű hétköznapi ruhának tűnhetnek, a sima felsővel és a rövidnadrággal. Ráadásul a pizsama tökéletes öltözék az otthoni pihenésre vagy sorozatok nézésre. A női szépítkezésekre is kiválóan megfelel, azokon a lustálkodó napokon, amikor arcpakolást használ vagy éppen pedikűrt készíti. Manapság már nagyszerű alapanyagokból készítik el a pizsamát, ezért is olyan kényelmesek.

Márpedig a figyelem a komfortra terelődik, hiszen az alvás során senki sem szeretne arra ébredni, hogy mennyire kellemetlen a saját hálóruháját hordani. A lényeg a kipihenésen van, ezt pedig a kiváló minőség és az egyszerűség garantálja. A pizsama alá természetesen nem elhanyagolható a fehérnemű hordása. Mit szólna, ha a pihentető alvás alatt olyan alakformáló alsót hordana, amelyik feszesebbé varázsolja a bőrét? Az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett, a speciálisan kialakított fehérnemű is képes befolyásolni az alakját. Erre a push up bugyi képes, amit nappal is bátran hordhat vagy olyan eseményeken, amelyekre alkalmi ruhákat szeretne felvenni. Több fajtája is létezik, ami kiterjed a fenékre, a combra, de még a hasra is.

A csípőn leszorítja a makacs úszógumit, sikeresen és észrevétlenül emeli meg a feneket, valamint vékonyabb combokat varázsol. Ezáltal a push up bugyi karcsúbb és vonzóbb megjelenést ad, ráadásul egyáltalán nem kényelmetlen a hordása. A vékony hölgyek is hordhatják, hiszen a használata által tökéletesen formás fenekük lesz. Az ADORA webáruházban beszerezhető a push up bugyi is, számtalan egyéb fehérnemű mellett. Mivel kecsesíti a combokat, a nadrág alatti hordása is ajánlott.