Páramentesítő készülékek az otthonába

A páramentesítő óriási találmány

A páramentesítő óriási találmány

A Trotec, német márkájú párátlanító berendezések professzionális megoldást jelenthetnek a penészgomba ellen. Ezek a minőségi páramentesítő készülékek megrendelhetőek az lpv.hu webáruházból, ahol mindegyik típusról részletes technikai leírás található.

A TTK 68 E digitális párátlanító a legjobb megoldást nyújthatja, amikor a penészfoltok eltávolításáról van szó, mivel napi 20 l vizet képes eltávolítani a levegőből. Stílusos kivitelezése és elegáns formája által, akár az otthon díszévé is válhat. Modern technológiával ellátott LCD kijelzővel van felszerelve, ahol beállítható az optimális páratartalom és kiválaszthatóak más funkciók is.

Ez a párátlanító 4 literes tartályba gyűjti össze a vizet, aminek megtöltése után leáll és kijelzi, hogy ürítésre szorul. A Trotec márkájú páramentesítő önállóan és csendesen végzi feladatát a beprogramozás után. A párátlanítás funkció mellett, még levegőtisztításra és ruhaszárításra is alkalmas, ez az okos gépezet. Otthona optimális légköre megteremtésére, rendeljen páramentesítőt az lpv.hu oldalról!