Nem kopik az iPhone telefon varázsa

iPhone telefon

iPhone telefon

Amikor Steve Jobs 2007. január 9-én bemutatta az Apple cég első saját gyártású mobilját, de már akkor érezni lehetett a levegőben, hogy új korszak kezdődik a telekommunikáció világában.

Az iPhone telefon azóta is hihetetlen népszerűségnek örvend, a Föld minden országában a neve egyenlővé vált a tökéletességre való törekvéssel. Ezt a töretlen imidzset azonban nem a hangyák hordták össze, hanem a „harapott alma” mérnökei.

A legújabb iPhone telefon, vagyis a 11-es számú már tényleg mindent tud. A készülék belsejében bivalyerős hardver ketyeg, a rendszer, illetve az applikációk is szélsebesen futnak. Minden kamerája tűéles, ráadásul már ultraszéles látókörű is. Az anyagminőség továbbra is remek, az összeszerelés pedig hibátlan.

A külsőségeket tekintve sem lehet panasz, hiszen ez az iPhone telefon is megtartotta a márkára jellemző egyszerű, letisztult formát, amibe emberek milliói szerettek bele. Ha a minőséget kergetjük, érdemes tehát kicsit mélyebbre nyúlni a zsebben és beszerezni ezt a csodás készüléket.