Néger kocka, a félreérthető sütinév

Keresse meg a Néger kocka receptjét az interneten!

Léteznek olyan ételek, amelyeket kissé félreérthető névvel láttak el. Legalábbis, ha egy bizonyos logika alapján gondolkodunk, akkor egyes nevek félreértésre adhatnak okot, hiszen ha a malacpecsenye malacból készül, akkor a Néger kocka alapanyagául mi szolgál?

Még mielőtt bárki megijedne és valami szörnyű kannibalizmusra gondolna, figyelmeztetjük, hogy nem kell megijedni! A Néger kocka rendkívül ízletes sütemény, amihez ugyanolyan alapanyagok kellenek, mint bármelyik másik tésztához, édességhez. Még csak nem is valamilyen titokzatos süteményéről van szó, hanem nagyon sokak kedvencéről. Az elkészítése rendkívül egyszerű, ami főleg annak köszönhető, hogy a receptneked.hu weboldalon megtalálható az elkészítési útmutatója, valamint a hozzávalók listája.

Ezt felhasználva olyan finom Néger kocka készíthető, amit ha valaki megkóstol, biztosan kér majd még egyet belőle. Tehát, ha valami különlegességgel szeretné meglepni a vendégeit, akkor lépjen fel az említett weboldalra és töltse le a receptet!