Nedvességmérő fához és építőanyaghoz

Nedvessegmero

Nedvességmérő

Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi víz található a munkához használt fában vagy építőanyagban. Ennek tükrében minden mesternek szüksége van egy jó minőségű nedvességmérő segítségére.

A megvásárlására a Műszer Oázis weboldalán lehet sort keríteni. A mért értékek a LCD kijelző felületéről olvashatóak le. Igény esetén könnyen kicserélhetőek a mérőtüskék. Az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően, nem kell attól félni, hogy a nedvességmérő hamar lemerül.

Az adatkimerevítési funkció lehetővé teszi a mért értékek pontos leolvasását. A LED-nek hála, a készülék ki tudja jelezni, hogy az adott anyag milyen minőségű. Az a legjobb, ha a lámpa zölden világít.

Elsősorban a vágott fa nedvességtartalmának mérésénél érdemes odafigyelni, hiszen minél vizesebb a fa, annál több korom képződik a kémény felületén. A nedvességmérő használható még a gipszkarton és a tégla nedvességtartalmának megnézéséhez is. A fent említett weboldalon profi változatban is kapható. Az ár tekintetében is van választási lehetőség. A csomag hamar megérkezik.