Műanyag címke különleges dizájnnal

Minőségi címkék

A minőséget egyértelműen jelzi, ha egy ilyen látható egy adott terméken. Könnyen megállapíthatjuk, hogy egy bizonyos ruhadarab megéri az árát vagy sem.

Gondolhatnánk, hogy csupán a dizájn hivatott emelni, azonban ez nem így van. Elég szemügyre venni egy műanyag címke kialakítását egy márkás terméken, ami lehet például valamilyen ruhadarab, és érdemes megnézni valamilyen silány darab esetében is. Egy nagy gondossággal megtervezett műanyag címke nem fog felkerülni silány termékre.

Ez egy apró jel a forgalmazó cégtől, hogy igenis odafigyel minden részletre a termékeivel kapcsolatban. Így fogyasztó tisztában lehet vele, hogy nem követ el hibát, amennyiben az adott ruhadarabot választja.

Gyakran alkalmazzák a műanyag címkét ruhák cipzárhúzójára. Tartós és sokkal jobban mutat, hiszen ebben az esetben is igaz, hogy az ördög a részletekben rejlik. Egy nagyméretű márkajelzés sok esetben nagyon otrombán mutathat. Azonban egy esztétikus műanyag címkével már teljesen más a helyzet. Kiemeli a szürkeségből azt a terméket, amire rávarrják vagy ragasztják.