Modellenként számos típusból válogathat

Egyes modellek tisztíthatóak

Szinte bármilyen porszívó esetén orvosolni tudjuk a problémát, hogyha porszűrőről vagy porzsákról van szó. Válasszon a kitűnő Philips porzsákok közül, amelyekben biztonságosan tárolják a felszívott port és nem engedik ki magukból! Weboldalunkon és budapesti szaküzletünkben különböző porszívó márkáknak biztosítunk porszűrőt és porzsákot.

Hogyha tudja milyen modellel rendelkezik, akkor egyszerűen kiválaszthatja a típusának megfelelőt. A kínálatunkban találhat még más modellekhez is egyéb tartozékokat.

Ne várja meg, amíg megtelik a porzsák, mert akkor a következő alkalommal nem fogja tudni rendesen használni a porszívót. Ha Ön Volta, Tristar vagy Samsung porszívóval rendelkezik, akkor nálunk ezekbe is megkaphatja a megfelelő szűrőt.

A Philips porzsák antiallergén változatban szintén szerepel a kínálatunkban, ami meggátolja a kellemetlen reakciókat az erre érzékenyeknél. A Philips porzsák nem szorul minden esetben cserére, hogyha az textilből készült, mivel könnyen tisztítható, viszont a papír porzsák és a motorszűrőket gyakran kell cserélni.