Mit is tud pontosan a vontatott permetező?

A kerti munkafolyamatok a legtöbb esetben igazán sok energiát, időt és pénzt visznek el, főleg, ha egy nagyobb kertről van szó. A vontatott permetező igazán előnyös gépezet, ugyanis számos helyen és növénykultúra mellett alkalmazható sikeresen.

Elsősorban szőlősök, nagyobb kiterjedésű diófa ültetvények, valamint egyéb gyümölcsösök gyors és szakszerű permetezésére kitűnő. A vontatott permetező 1,5 bar üzemi nyomással üzemel, illetve többségében diesel motorral.

A penda.hu weboldalon megtalálható minden fontos információ a szóban forgó gépekről, így nem kell messzire menni. A vontatott permetező hatalmas kapacitású, nem ismeri a lehetetlent, sőt, elég ütemesen lehet általa haladni.

A mezőgazdasági területen remek választás, ugyanis a terjedelmességének köszönhetően, valóban élmény vele a munka. Átlagosan 400-600 liter permetszer tárolására képes. 20000 köbméter légszállítást tud produkálni. Egy szó, mint száz, hatékony, erőteljes és köztudottan a leginkább bevált módszer az ültetvények kártevőinek elűzésére.