Miről ismerhetőek fel a Miroo szőnyegek?

Modern szőnyegek

Léteznek olyan textíliák, amelyeknek a rendeltetése folyamatosan változik és a tervezőknek köszönhetően, változatos formában juthatunk hozzá. A hagyományos és modern szőnyegek egyaránt jelen vannak a piacon, sőt, ma már olyan stílus is a rendelkezésünkre áll, amit régebben még képzeletben sem léteztek.

Erre kiváló példa a Miroo szőnyeg, aminek a leginkább szembetűnő sajátossága a formák szabadsága. Képzeljünk el egy szabálytalan alakot, ami jól kifejezné az ízlésünket és a terek hangulatát, majd nézzünk szét a gyártó termékei között! Egészen biztos, hogy a Miroo szőnyegek között rátalálunk az elképzelt formára.

Már nemcsak a tégla vagy kocka alak közül választhatunk, még csak az ovális vagy kerek formavilágnál sem kell leragadnunk, mert a gyártók folyamatosan nyomon követik az egyedi igényeket is. Ezért a választási szabadságunk jóval nagyobb, mint eddig bármikor. Természetesen a kivitelezés és az anyagok minősége sem elhanyagolható, ezért a Miroo szőnyegek ezen a téren is az élen járnak. Engedjük szabadon a fantáziánkat!