Milyen hatás várható a Reiki kezelések után?

Az internet és a különféle közösségi hálózatok lehetővé tették, hogy olyan személyekkel is tartani tudjuk a kapcsolatot, akik szó szerint a világ másik felén élnek. Ennek köszönhetően, az információk, a különféle nézetek, elméletek és hitrendszerek is rendkívüli gyorsasággal válnak ismerté a világ legeldugottabb zugaiban is. A Reiki Réka mester által terjesztett és gyakorolt alternatív gyógymód, ami már számtalan ember életét tette harmonikussá szerte a világon.

Alternatív kezelések és azok hatásaiTulajdonképpen a Reiki Réka mester tolmácsolásában kezdett igazán elterjedni Magyarországon, amit hosszú tanulási folyamat után sajátított el. Kellőképpen felkészülve azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megmutatja ezt a lehetőséget másoknak is, illetve ahol ezt igénylik, ott ezzel a módszerrel segít meggyógyulni olyan betegségekből, amelyekre gyakran az orvosok sem tudják a megoldást. A Reiki Réka mester segítségével elsajátítható, sőt, bárki mesterré válhat, amennyiben hajlandó folyamatosan tanulni. Ugyanis a mesterré válás egyáltalán nem jelenti a tanulás végét, hanem éppen ellenkezőleg, akkor kezd az ember egyre többet megtudni erről az alternatív gyógymódról. Nyilván olyanok is vannak, akik nem szeretnének feltétlenül a mesterképzésben részt venni, csupán valamilyen problémájukra keresik a megoldást. A Reiki Réka szerint több problémára is megoldást nyújt. Hozzá bátran fordulhatnak mindazok, akik depresszióval, fáradékonysággal, alvászavarral, pánikbetegséggel, gyakori fejfájással, gerincproblémákkal, szorongással vagy párkapcsolati gondokkal küzdenek.

Annak ellenére, hogy hazánkban még nem igazán vált elismerté és az emberek kissé kétkedően fogadják, Reiki Réka szerint sokaknak segített valamilyen probléma megoldásában. Mindazoknak, akik egyszer igénybe vették az alternatív gyógyításnak ezt a változatát, mind pozitív véleményt fogalmaztak meg, hiszen megváltoztatta az életüket. Gyakran az életmódban bekövetkezett átalakulásban látszik meg a Reiki hatása, ugyanis sokan arról számoltak be, hogy harmonikusabbá váltak a kapcsolataik.