Mézeskalács ízesítésű kézműves csokoládé
Bár a karácsonynak vége, ez nem azt jelenti, hogy az ünnep alatt készített tartós édességek vagy kekszek már nem fogyaszthatóak. A bejgliről (nem megkezdett) és a mézeskalácsról mindenki tudja, hogy akár hetekig lehet tárolni fogyasztásra készen. A fuszerescsokolade.hu áruházban lévő kézműves csokoládé számtalan módon variálható. Természetesen minden csokoládénál az alap egy prémiumminőségű belga csoki, amit fűszereznek. Azonban nagyon jó érzék kell ahhoz, hogy a fűszerek arányát pontosan eltalálják, hiszen nem lehet túl sok a csokoládé, a cukor és a fűszer íze sem.
A mézeskalácsnak is rengeteg felhasználási módja ismert. Egyrészt, margarinnal összekeverve az összetört kalácsok, a sajttortához tökéletes alapot nyújtanak. Másrészt, a torták krémje is megízesíthető az összezúzott kalácsokkal. A BlackBunny kézműves csokoládé jó választás, hiszen olyan ízeket alkottak meg a mesterek, amelyeknek nagyon nehéz ellenállni. Az édes vagy fanyar csoki és a csípős, pikáns fűszerek tökéletes párost alkotnak.