Mennyire van messze Velence busszal?

Velencébe az utazás busszal is lehetséges

Velencébe az utazás busszal is lehetséges

A karnevál időszakában rengetegen kerekednek fel Magyarországról annak érdekében, hogy eljussanak az egyik legnépszerűbb olasz városba. Sokan azért nem mernek jelentkezni a kirándulásokra, mert nem tudják, hogy Budapestről mennyi idő Velence busszal.

Az Euro-Travel Utazási Iroda szervezésében, busszal körülbelül 7-7,5 óra hosszú lehet a várost elérni, tehát időben ez a táv szerencsére kibírható. Fontos megemlíteni, hogy a Velence busszal utazás általában éjszaka történik, ezért az utasok alhatnak az odavezető szakaszon.

Általában reggelre érkezik meg a jármű Velence közelébe, ahonnan még egy kishajóval át kell menni a lagúnás városba, mivel a buszok és az autók nem mehetnek be a történelmi településre. Szerencsére a hajózás nem tart sokáig, körülbelül húsz-harminc percre lehet ebből a szempontból számítani.

Az Euro-Travel Utazási Iroda olyan konstrukcióban szervezi a kirándulásait, hogy a résztvevők egy éjszaka erejéig egy hotelben alszanak, majd másnap este következik a hazautazás Velence busszal Budapestre.