Mennyi is lehet egy Salgó polc terhelhetősége?

Salgó polc terhelhetősége

Salgó polc terhelhetősége

Bizonyára már hallott róla, talán meg is tapasztalta, milyen kellemetlen és mekkora zajjal jár, ha egy roskadozó polc leszakad. Elég, ha csak könyvek vannak rajta, máris hatalmas feladat sérülés nélkül összeszedni, majd a polcszerkezetet megjavítani, esetleg újat venni helyette.

Azonban, ha Salgó polcot rendel, biztos lehet abban, hogy több száz kilóval is megbirkózik. A Salgó polc terhelhetősége ugyanis nagyon nagy, mintegy 130 kg – 200 kg megtartására hivatott. A teljes szerkezet pedig nagyjából 3 tonnányi árut, könyvet, alkatrészt vagy bármi mást megbír gond nélkül.

A cégünk által megtervezett, legyártott és összeszerelt Salgó polc terhelhetősége minden elvárásnak eleget tesz, ráadásul akár porfestett, akár horgonyzott modellt választ, biztos lehet abban, hogy árban is a legjobbat adjuk.

Az állványrendszer nemcsak otthoni célra kiváló, hiszen sokan üzletekben, irattárakban is előszeretettel használják. Mivel a fémkonstrukció eleve ellenállóbb a fánál, biztos lehet abban, hogy remek beruházást csinál!