A mélysugárzó lámpa ígéretei nem hiábavalók

Mélysugárzó lámpa

Sajnos sokszor járunk úgy, hogy amikor egy terméket hazaviszünk és használni kezdjük, közel sem azt nyújtja, amit a reklámokban ígértek. Szerencsére azonban akad kivétel is, amilyen például a mélysugárzó lámpa, aminek esetében azt harangozták be, hogy az üzemeltétetésük fele annyi költséget von maga után, mint a kompakt fénycsöveké.

A tapasztalat azt mutatja, hogy ez nemcsak ígéret, sőt, egyes típusoknál még a felénél is kevesebbet fogyaszt, mint az annak megfelelő fénycsövek. Igaz, cserébe jelentősen többe kerül, de ha nem arról van szó, hogy a jelenleg is jól működő rendszert szeretnénk lecserélni, akkor érdemes befektetni néhány mélysugárzó lámpa megvásárlásába.

Példának okáért, ha most építkezünk vagy felújításban gondolkodunk, akkor a mélysugárzó lámpa remek alternatíva lehet arra, hogy minél energiatakarékosabb megoldásokat eszközöljünk az otthonunkban. Persze idővel megtérülne az is, ha csak úgy hirtelen áttérnénk mélysugárzó lámpa használatára, de azért mérlegelni kell azt is, hogy jelenleg ez milyen anyagi kiadással járna.