Melyik a legjobb pergető orsó? Leteszteltük a Dam Quick-et.

Dam Quick

Legyen valaki akár kezdő horgász vagy gyakorlott művész ebben a sportágban, elengedhetetlen része az egésznek a megfelelő felszerelés. Aki úgy indul el horgászni, hogy nem rendelkezik a megfelelő eszközökkel, könnyen lehet, hogy hamar meg fogja unni az egészet, akár meg is utálhatja. Éppen ezért fontos olyan helyről vásárolni, ahol minőségi termékeket talál. Pergető orsó esetében, az oldalunkon található Dam Quick terméket ajánljuk, amivel teljesen biztos lehet benne, hogy nem fog mellé.

A Dam Quick olyan horgászoknak ajánlott, akik „nagy vizekre szeretnének hajózni”. Hogyan kell ezt érteni? Úgy, hogy ez egy távolságdobó orsó, aminek a segítségével tíz méterekre hajíthatjuk el a végszereléket. A nagy vizek másik jellemzője a nagy halak és itt kapcsoljuk össze ezt a Dam Quick orsót azzal, hogy az igazán nagy pontyok kifogására alkalmas termék. Ahhoz, hogy pontosan tudja mekkora alkatrészről beszélünk, a részleteket is megosztjuk Önnel.

Mérete 70, ami 0,35 millimétert és 400 métert jelent. Csapágyszáma 4+1-es, áttétel 3,4:1. Súlya rendkívül alacsony, csupán 680 gramm. Ez a távdobó orsó ultra lassú, 4,2:1-es dobemelésű. Ennek majd azt fogjuk köszönni, hogy sokkal könnyebben és precízebben fáraszthatjuk majd ki a pontyot, sőt, a feltekert zsinór is szép egyenletes lesz, ami szintén nagy előny a következő dobás alkalmával. A csapágyakról tudni kell, hogy rozsdamentes fedett változatokról beszélünk, ami szintén a termék javára vall. Ennek a kicsi orsónak minden alkatrésze a lehető legjobb anyagból van összeállítva, amiből azt köveztethetjük le, hogy maga a végtermék is kiváló.

Acél főtengely és agyméretű fém hajókar segít a tekerésben. Hogyha már minden jót megtudott a Dam Cuick távdobó orsóról, akkor még egy nagyon fontos dolog! A weboldalon jelenleg akciós árban találja meg, így ha siet, akkor a paraméterek mellett az ár is kecsegtető lesz. A szállítási díj ingyenes és akár egy heten belül kézhez veheti. Hogyha már az oldalon jár, akkor mindenképpen érdemes körülnézni nemcsak a Dam Quick kategóriában, hanem a többi termék között is.