Legyünk körültekintőek az UTP kábel toldó vásárlásakor!

UTP kábel toldó

Ha a HDMI interfészen alapuló multimédiás hálózat használata során torzított vagy sérült jelet tapasztal, akkor az adatátvitel nehézségei a nagy távolság vagy a csavart érpár nem megfelelő hosszúsága miatt merülhetnek fel. Egy hosszabbító UTP kábel toldó használatán keresztül, a sugárzás egyértelműen gyorsabbá tehető.

Ez a kompakt és olcsó eszköz egyszerűen megoldja a problémát és lehetővé teszi az Ön által választott formátum lejátszását. A CAT-5e és CAT-6 UTP kábel toldók nemcsak növelik a HDMI jel átviteli távolságát, de nagyobb rugalmasságot és sokkal kényelmesebb kábelvezetést is biztosítanak, mint a hagyományos masszív és merev HDMI kábelek.

Érdemes azonban résen lenni a csavart érpárú kábelek kiválasztásánál, ugyanis a továbbított HDMI jel minősége közvetlenül ezeknek a jellemzőitől függ. Ezért legyen rendkívül óvatos és körültekintő az olcsó UTP kábel toldók és sodrott kábelek vásárlásánál. Annak érdekében, hogy ezek a lehető legtovább és legmegbízhatóbban működjenek, kövesse az előírt telepítési szabályokat!