Legyen Ön is mobilflotta tag!

Válasszuk a mobilflotta ajánlatot

Válasszuk a mobilflotta ajánlatot

A weboldalra kattintva megismerheti azokat az előnyöket, amelyeket semmiképp sem szabad elszalasztania a telefonálás terén. Amennyiben úgy dönt, hogy mobilflotta tag szeretne lenni, csupán annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot a céggel és máris számos kedvezményben részesül. Az egyik ilyen például, hogy egy bizonyos csoporttal ingyen telefonálhat, ami nagy segítséget jelent a számlák terén.

Sőt, a többi hívást is olyan díjak keretén belül bonyolíthatja le, amelyek megfelezik a hónap végi telefonszámlát. Mivel folyamatosan új okostelefonok jelennek meg, nem ritka eset, hogy új készüléket szeretne vásárolni, azonban a legtöbben csak részletre tudják megvenni.

Ha a mobilflotta mellett dönt, akkor a részlet visszafizetését kamatmentesen bonyolíthatja le. Ismerje meg ezen érdektársulás előnyeit, ugyanis a mobilflotta sok egyedi előfizetőt szervez egy közös csoportba, hogy együttesen legyenek jogosultak a kiváltságokra. Az oldalon minden szükséges információt megtalál a témáról és bármikor társulhat Ön is.