La Roche Posay szérumok a bőrproblémák leküzdésére

Bőrproblémái vannak, például pattanások, szárazság vagy pigmentfoltok? Az egyik La Roche Posay szérum segítségére támaszkodna ebben, de nem tudja, melyiket válassza? Akkor csak olvasson tovább!

Ha szennyeződésektől és pattanásoktól szenved, az Effaclar szérum lesz a megmentő. Ez szalicilsavat tartalmaz, ami segít a pórusok eltömődésének feloldásában. Ez az összetevő az LHA-val és a glikolsavval együtt biztosítja a napi hámlasztást. Niacinamid is van a termékben, ami csökkenti a túlzott faggyútermelést.

Viszont, ha tompa árnyalattól, finom vonalaktól és ráncoktól szenved, akkor a Pure Vitamin C10 névre hallgató La Roche Posay szérum az ajánlásunk. A formula nagyon koncentrált, amivel hatékonyan veheti fel a harcot a bőrproblémákkal.

Ez a kozmetikum simább bőrt és ragyogást biztosít. Kombinált bőrre is alkalmas, mivel nem zsírosít. A Hyalu B5 La Roche Posay szérum egy anti-aging termék, a kimerült és fakó bőrre, amitől a bőr nagyobb volument kap, a ráncok és finom vonalak pedig csökkennek. A szérum friss érzetet kelt a bőrön és nem ragad.