Különleges növény a kannabisz

kannabisz

kannabisz

Megoszlanak róla a vélemények. Van, aki szerint fogyaszhatóvá kéne tenni minden formában, de a többség tűzzel-vassal pusztítaná. Érdemes pontosan, hiteles forrásból tájékozódni arról, hogy mi is az a kannabisz.

Önmagában fogyasztva, elszívva, ételbe keverve bódulatot idéz elő a THC tartalma miatt. A kutatások nem adtak egyértelmű választ arra, hogy miként hat a THC az emberekre, mivel úgy tűnik, hogy ez teljesen egyénfüggő. Az viszont bizonyos, hogy a hosszú távú fogyasztásának lehetnek káros hatásai.

Emiatt még nem kell felégetni minden ültetvényt, hiszen a gyógyászatban is elkezdték alkalmazni a stresszoldó hatása miatt. Egyes betegek, szigorú orvosi felügyelet mellett fogyaszthatnak kannabiszt. Azok a termékek, amelyek a myhempstore.eu kínálatában találhatóak, szintén kannabisz származékok, viszont nem tartalmaznak THC-t, tehát teljesen legálisak és nem károsak semmilyen formában sem az egészségre.

Ezeknek a termékeknek az alapja a kannabisz másik fontos összetevője a CBD, ami egyfajta természetes nyugtatóként hat a szervezetre.