Könnyen használható a műanyagápoló

Műanyagápoló

Önnek is elege van már abból, hogy vegyszeres készítményeket kell használnia minden tisztításhoz és félnie kell attól, hogy a kezére vagy a szemébe cseppen, ezért baj lesz belőle? A bioforce.hu webáruház csapata elhozta most a sokat emlegetett biotechnológia erejét, pontosabban olyan termékeket, amelyek kiváló hatásúak, mégsem tartalmaznak veszélyes anyagokat.

Itt van mindjárt a műanyagápoló készítmény, a műanyag felületek védelme és ápolása érdekében. Ez a termék késlelteti a műanyagok elöregedését, vízbázisú, nem gyúlékony. Védelmet biztosít a műanyagoknak az UV sugárzás okozta degradáció ellen.

Használata nagyon egyszerű, hiszen a kezelendő felület megtisztítását és szárazra törlését követően csak rá kell permetezni. Ezután óvatosan el kell dörzsölni a készítményt az adott felületen, majd miután megszáradt, eltávolítani egy mikroszálas törlőkendővel. Ennyi az egész és a műanyag felület már védve van az öregedés, meg a napsütés ellen. Ugye mennyire egyszerű a természetes műanyagápoló használata?