A kivehető matracos 140×200 franciaágy

A 140×200 franciaágy

Aki még nem tudja, hogy milyen franciaágyat is szeretne, jól teszi, ha végiggondol pár dolgot. Talán a legfontosabb eldönteni, hogy inkább kárpitozott 140×200 franciaágy mellett teszi le a voksát, vagy csak a keretet szeretné megvenni.

A lakberendezők szerint ez nem is annyira nehéz kérdés, ugyanis kielemezve a dolgokat, áttekintve bizonyos érveket, hamar kirajzolódik, hogy melyik is a jó választás. Nem szabad elfelejteni, hogy a kárpitos franciaágyak jelentős részével ellentétben, a matrac mindig kivehető, így ha elhasználja azt az ember vagy már túlságosan kényelmetlenné válik, nem kell az egész franciaágyat kidobni. A fa keretes 140×200 franciaágy másik előnye, hogy a fába nem telepszenek meg az atkák, viszont a kárpitban igenis jól megbújnak.

Emellett a fa típusú ténylegesen szép, hiszen a tömör fa esztétikus, tekintélyt parancsoló. A háziasszonyok ezeken kívül azért is szeretik a fa 140×200 franciaágy modellt, mert az könnyen takarítható és kevésbé sérülékeny. Egyértelművé vált hát, hogy a 140×200 franciaágy esetében a kivehető matracos a nyerő opció.