Kihagyhatatlan termék az akciós aggregátor

Dugattyús kompresszor

A kompresszorok gyártói mindig is arra törekednek, hogy a működési elvet tökéletesítsék, aminek hála a gép tovább bírja majd, jobban teljesít és kevesebbet fogyaszt. Nincs ez másképp a roppant elterjedt dugattyús kompresszor esetében sem. A modernebb gépeknél a szakemberek egy speciális megoldásra alapoztak annak érdekében, hogy a teljesítmény kiváló legyen.

A gáz visszaáramlásának megakadályozása érdekében a mérnökök a dugattyút és a dugattyúrudat megfelelő tömítéssel látták el. Ezáltal a dugattyús kompresszor legújabb, valóban újszerű modelljei több fokozatban is igen nagy nyomás előállítására is képesek. Erre jó példa az úgynevezett Linde eljárásra alapuló típus, ahol a levegőt 200 bar nyomásra komprimálja a szerkezet és az ammónia szintéziséhez a nitrogént és a hidrogént kb. 250 bar nyomásra sűríti. A több fokozatos dugattyús kompresszor hengerei a nyomás növekedésével egyre kisebb átmérőjűek lesznek. Ennek is tulajdonítható az, hogy a rendszer jóval hatékonyabban működik, mint más szerkezetek. Ez pedig igen sokat számít üzemekben, ahol az eredményesség mérvadó tulajdonság. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy éppen emiatt a dugattyús kompresszor mérete nagyobb és a működése zajosabb is, mint más fajtáké. Gyakran megesik, hogy a gyáraknak nem csupán egy kompresszorra van szükségük, hanem egy megbízható, profi áramfejlesztőre is.

Mivel sok boltnál adott az akciós aggregátor, ezért az üzemek vezetői, ügyintézői hamar lecsapnak a lehetőségre. Sokszor több tízezer, sőt, több százezer Forintot lehet megtakarítani egy ilyen akcióval, ezért senkit sem lephet meg, hogy egyre többen használják ki ezt a lehetőséget és veszik meg a terméket. Ezeknek a produktumoknak a forgalmazásában mindig is ász volt a Ganzair. Ezen kellékek árusításának megkezdése óta több mint tíz év telt el. Ezen idő alatt az áramfejlesztő berendezések több tucat ügyfélnek segítettek, akik mindig is elégedettek voltak a produktumokkal. Az akciós aggregátor segített megelőzni a kellemetlenségeket, károkat és az anyagi veszteségeket is akkor, amikor az áramszolgáltatóra bizonyos okok miatt nem lehetett számítani. Például az akciós aggregátor egyenesen kötelező kórházakban.