Kerékpár webáruház a Velencei-tó környékén

Bicikli webshop

Bicikli webshop

A kerékpár szerelmeseinek mindig is szükségük volt egy olyan üzletre, amelyben mindent beszerezhetnek, amire szükségük van a kedvenc időtöltésükhöz.

Agárd szívében, a Velencei-tó közelében egy olyan bicikli webshop lett megalapítva 2013-ban, amelynek az a fő célja, hogy segítsen minden olyan személyen, aki minőségi bringát szeretne vásárolni.

Kínálatunkban mindenféle kerékpár fellelhető, úgy a férfiaknak, mint a nőknek vagy a gyerekeknek való. Ezeket is több kategóriába soroljuk, a felhasználási szerepük szerint. Azok, akik Agárdon járnak, könnyen észrevehetik a boltunk székhelyét, hiszen nagy kirakataink vannak, közvetlenül a jelzőlámpás útkereszteződésben.

Az Agárdi Kerékpár nemcsak bicikli webshop, de szaküzlet és szerviz is. Ilyen jellegű vállalkozás nem igazán létezik Magyarországon, ezért is gondoltuk úgy az alapításkor, hogy a többéves tapasztalatunkat ezen a területen be kell fektessük azzal a céllal, hogy segítsünk a hozzánk hasonló biciklimegszállottaknak.

Olyan árakkal és akciókkal dolgozunk, amelyek lehetővé teszik a legtöbb ember számára, hogy beszerezzék az álmaik bicaját, s mi ennek igazán örülünk. A kerékpár webáruház családi vállalkozás, tagjaink pedig mind szeretik biciklizéssel tölteni a szabadidejüket. Tudjuk, hogy a közös túrázások felejthetetlen élményeket nyújtanak, ezen élmények pedig összekovácsolják a családokat.

Ezért is szeretnénk azt elérni, hogy minél több család összes tagjának legyen egy kiváló kvalitású bicaja, hogy részesülhessenek ilyen aktivitásokban. Az általunk forgalmazott termékek mind olyan gyártóktól származnak, amelyek letettek valamit ezen piac asztalára, így meggyőződésünk, hogy amit tőlünk vásárolni lehet, prémium színvonalú.

Az Agárdi kerékpár webáruház aláveti magát a magyarországi törvényeknek, így minden ügyfelünknek joga van a rendeléstől számított nyolc munkanapon belül elállni attól, vállalkozásunk pedig köteles visszafizetni a teljes összeget. Mivel minden adott, hogy zökkenőmentes üzlet jöjjön létre köztünk, várjuk az Ön rendelését is!