Katicamatrica változatos termékpalettája

Remek vászonkep

Remek vászonkep

A vászonképek kihelyezése a lakásban egyre inkább felkapott módja a dekorációnak. Sok ilyen képet tekinthetnek meg a http://katicamatrica.hu/Vaszonkep oldalon. Nemcsak amiatt kedvelik az emberek, hogy szinte kifogyhatatlan témájú képekkel fejezhetik ki önmagukat, hanem azért is, mert mindez nem kerül sokba. Egy értékes festményt nem szívesen tenne olyan helyre, ahol könnyen megrongálódik, mint például a gyerekszobába, az erkélyre vagy a konyhába.

Ugyanakkor, egy ilyen kép nem is illene oda. A vászonképek strapabíró anyagból készülnek, így igazán ellenállóak a napsütésnek, de a konyhában keletkező gőznek is. Ha ki kell cserélnie, az sem jelent gondot. A vászonképeknek nemcsak egyetlen méretben kaphatóak, hanem olyan méretűt rendel, amilyen éppen illik a lakásába.

Mivel nagyfelbontású képeket használnak az elkészítésükhöz, így nem lesz homályos akkor sem a végeredmény, ha a legnagyobb méretet választja. A http://katicamatrica.hu/Vaszonkep oldalon válassza ki azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek!