Jöjjön el Ön is a pezsgő múzeumba!

Pezsgő múzeum

Szeretne valamilyen különleges helyet meglátogatni, ahol a múlt felelevenedik és összetalálkozik a jelennel? Akkor nem is kell elmennie messze, hiszen egy ilyen látogatásra remek hely a pezsgő múzeum. Sokan úgy gondolják, hogy Budapesten már mindent láttak, hallottak, és csak a messzi tájak tartogatnak nekik meglepetést. Aki még nem járt a budafoki dombokon meghúzódó Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontban, az bizonyára most átértékeli ezt a nézetet.

A pezsgő múzeum ugyanis mind formailag, mind tartalmilag egy olyan izgalmas hely, amit látni kell. A gyönyörű panorámájú létesítmény látogatása tartalmas kikapcsolódás, hiszen itt az ember felidézheti a múltat, egy igazi sikersztori kézlenyomatát tekintheti meg, miközben a termékekből is válogathat a pezsgő múzeum mellett elhelyezkedő boltból.

A korabeli relikviák, feljegyzések segítségével az összes érdekességet, egyedi információt megtudhatja a készítésről, valamint a magyar pezsgőzési kultúra kibontakozásáról. Jöjjön el Ön is ide, ha szeretne egy izgalmas és könnyed programot!