Javítana vérkeringésén?

A mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápiával többet lehet elérni, mint a gyógyszerekkel

Hétköznapi beszélgetések során gyakran elhangzik, hogy nincs semmi baj, csak egészség legyen. A legtöbb ember ezt tartja az egyik legfontosabb dolognak. A nem megfelelő vérkeringésből fakadó betegségek megelőzésére és gyógyítására kiváló megoldás a Mediforte által nyújtott, saját otthonában is kipróbálható, mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápia. Miért kell annyira odafigyelni a vérkeringésre?

Azért, mert olyan súlyos betegségek vezető rizikófaktoraként tartják számon az orvosok, mint a cukorbetegség, reumatikus betegségek vagy a magas vérnyomás. Ezek mellett persze még figyelembe kell venni azt a tényezőt is, hogy az elégtelen vérkeringés az immunrendszer gyengüléséhez és a fertőzésekre való hajlamossághoz is vezet. Sokan úgy gondolják, hogy elég, ha szedik a megfelelő gyógyszereket és odafigyelnek az étkezésükre, azonban az évek előrehaladásával lehet, hogy ez kevésnek bizonyul és átfogóbb védelmet tudna nyújtani a mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápia. Ezzel a módszerrel olyan módon és mértékben lehet hatni a vérkeringésre, azon belül is a mikro-keringésre, ami más utakon nem lehetséges. A neve BEMER fizikai érterápia, a pontos hely pedig, ahol kifejti a hatását, a kis erek pulzáló, lüktető mozgása. Ezen mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápia hatékonysága több alkalommal is tudományosan igazolva volt. A 90-es évektől több ezer beteg részt vett ezekben a vizsgálatokban és az eredmény azt bizonyította, hogy közel tíz területen is jótékony hatással bírt a BEMER mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápia.

Ha Ön is szeretné kipróbálni ezt a kezelést, nem kell egyebet tennie, mint e-mail-ben vagy telefonon jelezni ezt a szándékát és máris kibérelheti a készüléket. Az ingyen házhozszállítás, a személyre szabott kezelési mód összeállítása és a továbbiakban való segítségnyújtás az ajánlat része. Ha elégedett lesz a mellékhatásoktól mentes, fizikai érterápia hatásával, akár meg is vásárolhatja majd a BEMER-t és ebben az esetben egy havi bérlés árát leszámolják az árból.