Ipari méretű ózongenerátor

özongenerátor, párátlanító

Az ózonnal való fertőtlenítés viszonylag új keletű. A klórt váltják ki vele, amely köztudottan mérgező. Az ózongenerátor folyamatos üzemelésre tervezett, hiszen az ipari felhasználás során ez nagyon fontos. Tizenkét órára előre időzíthető, felhasználható az élelmiszeriparban, éttermekben, klímák fertőtlenítésére, kórházakban és orvosi rendelőkben.

Dohos helyiségek helyrehozatalában is sokat tud tenni az ózongenerátor, hiszen erős fertőtlenítő hatása miatt pillanatok alatt elpusztítja a penészgombákat. Azonban azokban a helyiségekben, ahol a falak tartósan nedvesek, más segítség után is kell nézni.

Erre valamelyik páramentesítő modellünket ajánljuk. Az ózongenerátor használata során nincs szükség vegyszerre, hiszen a berendezés oxigénből állít elő ózont, ami viszonylag gyorsan visszaalakul oxigénné. Így használat közben semmilyen káros mellékhatás sem jelentkezik.

Ez manapság azért fontos, mert nagyon sok folyamat, ami mindennapi életünket szolgálja, számos káros hatással van a környezetre. Minél inkább figyelünk erre, annál tisztább környezetben élünk majd.