A hővisszanyerős szellőztető garantálja a friss levegőt

Hővisszanyerős szellőztető

Kisebb és nagyobb lakásokban, főleg a modernebbekben szükséges a megfelelő minőségű, friss levegő állandó jellegű biztosítása. Pontosan ebben segíthet a hővisszanyerős szellőztető, hiszen a kiváló tulajdonságai révén, az új építésű házakban és panelekben is remek munkát végez.

Itt egy akármilyen ventilátor nem állná meg a helyét. Ez azért van, mert a mai korszerű energetikai szempontoknak megfelelő épületek egyik legfontosabb adottsága a kitűnő szigetelés és az egységes, tömör légtér megléte. Ezt sokan azért kedvelik, teljesen érthető okok miatt, mert ugye nyáron tovább marad bent a hűvös levegő, télen pedig a meleg.

Ettől eltekintve, valamilyen módon mégis szükséges a levegő cseréje. Ezt garantálja a hővisszanyerős szellőztető, ami a levegőt úgy forgatja állandó szinten, hogy közben a hő-veszteség minimális. Évek óta már a hővisszanyerős szellőztető szerkezet a profi, ventilátorra alapuló szellőztetés egyik leghatékonyabb megoldását kínálja. Ahol van hőszigetelés, ott bizony nem hiányozhat a hővisszanyerős szellőztető.