Hatékony és csendes ionizátoros légtisztító

ionizatoros legtisztito

Ionizátoros légtisztító

Szeretne többszintű szűrési technológiával készült levegőtisztítót vásárolni az otthonába? Érdemes ebben az esetben olyan ionizátoros légtisztító beszerzésen gondolkodnia, amelyik több lépésben dolgozik és nemcsak a nagyobb szemcséket nyeli el a levegőből, hanem a láthatatlan, apró molekulákat vagy mikroorganizmusokat is.

Ennek köszönhetően, a portól, állati szőrtől, pollentől és koromszemcséktől mentes levegőt szívhat be és eltűnnek ugyanakkor a baktériumok, vírusok, atkák is.

Az ionizátoros légtisztító képes eltüntetni a kellemetlen szagokat, például a füstöt, továbbá a káros gázokat is, mint az alkohol, aceton, benzol. Automata üzemmódban működtethető, de van nappali vagy éjszakai funkciója is, amit pedig manuálisan állíthat be. A csendes működésnek köszönhetően, az ionizátoros légtisztító mind a felnőttek, mind a gyerekek szobáiban helyet kaphat.

A levegőt dupla ventilátor dolgozza fel, így a szobában sokkal hamarabb frissül fel a levegő, mint más készülékeknél. Nagy előny még, hogy a könnyen tisztítható plazma elektromos porgyűjtőt sohasem kell cserélni.