A hair transplant clinic kíméletesen dolgozik

Hair transplant clinic

Senki sem szeretne szenvedni a fájdalom miatt, pedig az egészségügyi kezelések sokszor járnak kellemetlenséggel. A hair transplant clinic arra törekszik, hogy a páciensek ellátása minél kíméletesebben történjen.

A helyi érzéstelenítésnek hála, nem okoz fájdalmat a graftok átültetése. Igaz, hogy a műtét elég sokáig tart, de ezt a betegek nem annyira szenvedik meg. Az ébrenlét ideje alatt olvashatnak, tévézhetnek, zenét hallgathatnak. A hair transplant clinic kiváló orvosai képesek maradéktalanul teljesíteni a páciensek kívánságait.

A konzultáció során el kell dönteni, hogy hány hajszál kerüljön átültetésre. Az eredménnyel minden szempontból elégedettek lesznek a kliensek. A kezelés nem számít annyira drágának Nyugat Európa más ország áraihoz képest, tehát rengeteg külföldi páciens szeretne időpontot kérni a hair transplant clinic honlapjának segítségével.

Az átültetett hajszálak zöme életben fog maradni és növekedésnek indul. Ennek hatására a frizura néhány hónapon vagy esetleg egy éven belül rendbe jön.