Gyémánt fülbevaló és minden tekintet Önre szegeződik!

Gyémánt fülbevaló

Ön mit gondol, az ékszer valóban a nők legjobb barátja? Ha igen volt rá a válasza, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a whiteandblack.hu webáruházba és szemügyre venni a megannyi gyémánt fülbevaló csodát! Keresgéljen egyedi, kézzel készített ékszereink között, amelyek valódi drágakövekkel vannak díszítve! Ha szereti az elegáns darabokat, amelyek kihozzák az igazi nőt, akkor a White & Black ékszereit Önnek találták ki!

Legyen egyedi, csillogó, feltűnő, esetleg egyszerű, kicsi vagy nagy, nem számít, mert a lényeg, hogy jól érezze magát a viselésükkor. A gyémánt fülbevaló kiemel, nemesít és rangot ad viselőjének, így pedig garantáltan mindenki tekintetét bevonzza majd. Egy nő akkor a legszebb, ha magabiztos és akkor magabiztos, ha jól érzi magát abban, amit visel. Találja meg azt a gyémánt fülbevalót, amelyik leginkább passzol a stílusához, aminek a viselése egy igazi csoda! Ragyogását és határozottságát a körülvevők is érezni fogják és azt kívánják majd, bárcsak ezt érezhetnék ők is!

A gyémánt ma már nem egy megfizethetetlen luxuscikk, ugyan minőségüket meg kell fizetni, de ezek nem elérhetetlenül magasak. Miért tűnik magasnak a gyémánt ár? Köztudott, hogy a gyémánt a legkeményebb és az egyik legritkábban előforduló anyag a természetben. Ritkaságuknak és a kövek megmunkálásának hosszú, fáradtságos műveletének köszönhető az, hogy drágakő társaikkal szemben, a drágább kategóriában helyezkednek el az árlistán. A természetben a fehér gyémánton kívül, színes társaik is jelen vannak. A sárga, zöld, rózsaszín, kék vagy piros gyémánt jóval ritkább, ezek a kristályképződés során jelenlévő különböző nyomelemeknek köszönhetik színüket.

A gyémánt ár sok tényezőtől függ, a csiszolás, a méret és a szín is befolyásoló tényezőnek számít. White & Black ékszerüzletünkben mindig tartunk 1 mm átmérőjűtől egészen 6,5 mm átmérőjűig, amennyiben valami egészen másat szeretne, elkészítjük. Ezek elkészítési ideje 1-4 hét között mozog, az egyedi csiszolású gyémánt ár szintén egyedileg van meghatározva, ezekről személyesen vagy e-mail-ben tájékoztatjuk.