Gázolaj szivattyú automata adagolóval

Gázolaj pumpa

A különféle folyadékok szivattyúzásához különböző szivattyúkat kell használnunk. A gázolaj szivattyú egy speciális eszköznek számít ezen a téren, hiszen gyúlékony anyag kerül a rendszerébe működés közben. Ezért elengedhetetlen, hogy minőségi darabot válasszunk, a biztonságos szivattyúzás érdekében.

Ehhez számos remek modellt fogunk találni a szivattyuwebaruhaz.hu weboldalon. Hogyha a vállalatunk saját járműparkkal rendelkezik, akkor természetesen szükség van üzemanyag ellátó egységekre is, amelyeknek az egyik fő része a gázolaj szivattyú.

Mivel mechanikus gázolaj átfolyás mérővel vannak felszerelve, ezért könnyedén nyomon követhetjük a szállított mennyiséget. Az adagolás csak akkor kivitelezhető megfelelően, hogyha az adagoló pisztolyok tökéletesen alkalmasak erre a feladatra.

A műanyag inkább az otthoni felhasználásra alkalmas, míg az alumínium gázolaj szivattyú adagolópisztolya anyagából kifolyólag, kibírja az ipari felhasználást is. Ezek közül is kifejezetten hatásosnak fog bizonyulni az automata változat.