Gázfegyver a védelem fokozásáért

Gázfegyver

Gázfegyver

Felvetődhet a kérdés, hogy képesek vagyunk megvédeni saját magunkat, illetve családunkat egy esetleges támadás esetén. Egy betörés vagy rablás esetén, jól jöhetnek az önvédelmi eszközök. A védelem fokozása érdekében, teljesen legális módon használható a gázfegyver. Ezek az önvédelmi eszközök súlyos sérülést nem okoznak, de elegendőek ahhoz, hogy a támadót lelassítsák vagy teljesen harcképtelenné tegyék.

Használatuk egyszerű, nem igényel semmilyen különösebb ismeretet vagy előzőleg szerzett tapasztalatot. Stresszhelyzetben könnyen alkalmazható, nem szükséges vele célzott lövést leadni. Akár idősebbek is gond nélkül használhatják, hiszen a legtöbb támadás őket éri. Még egy fontos tulajdonság, hogy a lövés megismételhető a patronnal feltölthető tárnak köszönhetően, amibe típustól függően több töltényt is lehet helyezni.

A Katonadolog webáruházban számos gázfegyver és riasztópisztoly beszerezhető, amelyek tökéletesen alkalmasak az önvédelemre. Természetesen minden fegyverhez talál töltényt, illetve egyéb kiegészítőket.