A gáz riasztó pisztoly alkalmas az önvédelemre

Riasztó pisztoly önvédelemre

Egyértelmű, hogy nem tudja mindenki úgy megvédeni magát, mint a Távol-keleti verekedős filmekben. Viszont van rá megoldás, amit mindenki egyszerűen és hatékonyan alkalmazhat, kortól és nemtől függetlenül.

A gáz riasztó pisztoly nem igényel különösebb szakértelmet, még csak célozni sem kell vele. Elfér egy női táskában vagy egy hátizsákban, de a ruházatunk alatt is elrejthetjük, hogy onnan hirtelen előrántva, kellemetlen pereket okozzunk a támadónknak.

Gyakran előfordul, hogy a betörők attól sem riadnak vissza, ha a tulajdonos otthon tartózkodik, mert tudják, hogy az egy öreg, esetleg mozgáskorlátozott személy, akinek esélye sincs az önvédelemre. Viszont, ha a tulajdonunkban van egy gáz riasztó pisztoly, akkor már a fegyver látványa is gyakran elég ahhoz, hogy elriassza a támadót, sokszor el sem kell sütni a hatás érdekében.

Viszont, ha mégis sor kerül rá, akkor bőven marad időnk kihívni a rendőrséget, hiszen a gáz riasztó pisztoly látáskimaradást is okozhat, ami hosszú időre megbénítja az elkövetőt. Ezekkel az eszközökkel egyszerűen megvédhetjük a testi épségünket.