Fan-coil: megfelelő hőfok a lakásban

Fan-coil segít, hogy megfelelő hőfok legyen a lakásban

Fan-coil segít, hogy megfelelő hőfok legyen a lakásban

Mindenből a tőlünk telhető legjobbat szeretnénk megadni magunknak és a hozzánk közelálló embereknek. Az egyik módja ennek, ha az otthonunkat fan-coil klíma berendezéssel látjuk el, ami lehetővé teszi számunkra a leginkább megfelelő hőmérséklet kialakítását. Az eddig csak irodaházakból és bankokból ismert rendszer napjainkra már az otthonunkban is elérhetővé vált.

A fan-coil nem szezonális jellegű, hiszen az év bármelyik szakában kiemelkedő teljesítményt nyújt, legyen szó hidegről vagy melegről. A rendszer a kinti hőmérséklettől függetlenül működik, a bent tartózkodók igényeihez alkalmazkodik, amit egy beépített vagy egy fali szabályozóval irányíthatunk.

Az előnyei közé sorolható, hogy viszonylag pénztárcabarát, nem kerül sokba. Továbbá az épületet tiszta, szűrt levegővel látja el. Kialakításának köszönhetően harmonikusan illeszkedik minden környezetbe és könnyen tisztítható. Az energia fogyasztása nagyon alacsony, akár napkollektorral is összeköthető.

A fan-coil alig észrevehető amikor működik és rendkívül hamar befűti vagy lehűti az adott helyiséget. Ha eddig nem gondolt arra, hogy az Önhöz közelálló személyeket klíma berendezéssel is megörvendeztetheti, akkor itt az ideje beszerezni egyet!