Eneloop akkumulátor a gondmentes fényképezéshez

Eneloop akkumulátor

Egy profi fényképezőgéphez sok elem kell, különösen, ha rendszeresen, hosszabb ideig használja és még a vakut is sokszor kell bekapcsolnia. Azonban van megoldás, hogy ne kelljen százával vásárolnia az elemeket, ami nem más, mint néhány Eneloop akkumulátor beszerzése. Ezek nagy igénybevétel mellett is órákig bírják és gyorstöltővel, alig 2 óra alatt, újra használatra kész állapotba hozhatóak.

Az Eneloop akkumulátor a méltán híres Panasonic terméke, így a minőség garantált és az ígért 500 lehetséges feltöltésben sincs oka kételkedni. A studioeszkozok.hu weboldalon többféle változatban is beszerezheti, négyes kiszerelésben. Amennyiben töltőre is szüksége lenne, akkor azt is rendelhet, amihez egy szett Eneloop akkumulátort is mellékelnek.

Így, ha ezen csomag mellé még egy készlet Eneloop akkumulátor bekerül a kosarába, akkor már csereeszközei is lesznek, vagyis egyetlen pillanatra sem kell majd leállnia a munkával. Míg az egyik szett töltődik, addig a másikkal nyugodtan tud fényképezni, mert a 2 órás töltési időt egészen biztosan ki fogják bírni és még annál jóval többet is.