Egyszerűen bővíthető raklapos polc

Tároló rendszer

Mivel kézenfekvő megoldásnak számít, ezért még mindig a legelterjedtebb módszer a raklapon való tárolás. Az így tárolt termékeket és árucikkeket is el kell helyezni valamilyen formában.

A raklapos polc kialakítását a hatékonyság érdekében igazítani lehet a targoncához. Így annak a kezelője könnyedén manőverezhet a sorok között és mindenhez hozzáférhet, amihez szükséges.

A fő előny természetesen a variálhatóság. Egy raktárépületben ez egy kifejezetten fontos szempont. A raklapos polc magassága elérheti a 30 métert is. A tervezés során, az egyediaceltermek.hu szakemberei szem előtt tartották, hogy minden rakathoz könnyedén hozzá lehessen férni. A Dexion P90 raklapos polc festett és horgonyzott kivitelben található meg a kínálatban.

A rendszer mindenfajta raklaphoz könnyedén igazítható, mivel 50 mm-enként állítható. A költséghatékonyság ebben az esetben is fontos, ezért egy hagyományos targoncával is hozzá lehet férni a termékekhez. A raklapos polc egysoros és kétsoros kivitelben is összeszerelhető.