Egyre relevánsabb eszköz a konferencia telefon

Konferencia telefon

Konferencia telefon

A VoIP kommunikáció a csoportos beszélgetéseknél is hatékony és gazdaságos megoldás. Konferencia telefon ahhoz szükséges, hogy több, ugyanabban a helyiségben tartózkodó ember egy időben vehessen részt távoli telefonbeszélgetésekben. Ugyanakkor az ilyen audiokonferenciák során folytatott kommunikáció olyan magas színvonalú, mintha minden résztvevő ugyanabban a helyiségben lenne.

Ezeket az eszközöket általában üléstermekbe, konferenciatermekbe, döntéshozói irodákba és más olyan helyekre telepítik, ahol rendszeresen tartanak üléseket és tárgyalásokat. A konferencia telefon nélkülözhetetlen a kényelmes kommunikációhoz egy vezető beosztású személy irodájában, ha a beszélgetés kihangosítón keresztül zajlik.

A készülék teljes értékű hang adattovábbítást biztosít a telefonos előfizetőknek vagy az előfizetői csoportoknak. A konferencia telefonnal végzett hívások tartománya lehetővé teszi egy csoportnak, hogy egy 25-30 m²-es helyiségben is szabadon kommunikálhassanak. Külső mikrofonok csatlakoztatásával ez akár 70 m² is lehet.