Digitális karóra több funkcióval

Digitális karóra

Digitális karóra

Analóg órája mellé vásárolna egy másikat is? Tegye le akkor voksát a digitális karóra mellett! Ezek az órák most nagy népszerűségnek örvendenek, fiatalok és az idősebb korosztály körében egyaránt. A legfőbb jellemzőjük, hogy nagyon fiatalos, trendi a kialakításuk.

Felteheti nyugodtan a kérdést, hogy hol találhat ilyen órákat és mi válaszolunk Önnek: az orashop.hu webáruházban! Itt nemcsak analóg vagy digitális karóra közül választhat, de vannak olyan készülékek is, amelyek ötvözik ezt a kettőt.

Ezek az analóg-digitális órák. Egyik ilyen a Tissot férfi óra, ami a T-Touch Expert Solar Tony Parker 2014 kollekcióból származik. Nagyon sportos, férfiak számára tervezték. Tokja titánium anyagból készült, óraüvege zafír üveg, vízálló.

Egyéb funkciói között szerepel az érintő kijelző, digitális iránytű, célirány kijelző, tengerszint feletti magasság mérése, szintkülönbség-mérő, öröknaptár, ébresztő, elem merülésének a kijelzője. Tekintse meg a webáruházban a digitális karóra széles választékát a képekkel együtt!