A csavarbehajtó szükséges eszköz

Nem csak minőségi, hanem biztonságos is

Minden gép használata közben fontos a biztonságos kezelhetőség, mert így számos baleset előzhető meg. Ugyanakkor az is elengedhetetlen, hogy baleset következtében a lehető leggyorsabban leálljon, mert gyakran valakinek az élete ezen múlhat.

A Trotec csavarbehajtó számos hasznos felszereltsége mellett, Quickstop funkcióval is rendelkezik, aminek a segítségével a motor egy pillanat alatt lefékezhető, így előzve meg sok balesetet vagy azok súlyosbodását. A gyorstokmánya lehetővé teszi a könnyű és rövid ideig tartó váltást a különféle fúrószálak és csavarok között. A Trotec csavarbehajtó LED lámpával és akkumulátorokkal is rendelkezik, így akár este vagy áramszünet közben is kifogástalanul használható.

A német tervezők úgy alkották meg ezt a kis csavarbehajtó készüléket, hogy a súly elosztása optimalizált legyen, a fogása pedig stabil és kellemes, így a munkavégzés csupán gyerekjátéknak tűnik vele. Litium-ion akkumulátorai nagy kapacitásának köszönhetően, hosszú ideig használható ott is, ahol még nincs bevezetve az elektromos áram.