Boros pohár a stílusos szervírozáshoz

Boros pohár

Boros pohár

Házigazdaként arra törekszünk, hogy minél jobb benyomást tegyünk a vendégekre. Ennek érdekében előkerül a szekrényből a gyönyörű boros pohár is, hiszen nem mindegy, hogy mibe történik meg a nemes ital kitöltése.

Mivel a White Crystal oldalán igen szép termékeket lehet kapni, ezért elsősorban itt érdemes körülnézni a vásárolgatás során. Egy készletben összesen hat darab boros pohár van. Az ízléses mintáknak köszönhetően az igazán elegáns alkalmakon is lehet velük szervírozni.

Mivel a honlapon pontosan meg van adva az űrmérték, a magasság és az átmérő, nem olyan nehéz a választás. A boros pohár ízléses kristályból készült, ezért rendelkezik ennyire szép külsővel. Az ár szempontjából is igen sokféle választási lehetőség van a White Crystal oldalán.

Ugyanakkor, érdemes arra is odafigyelnünk, hogy minden egyes italhoz másféle pohár illik. A készlet bátran el is ajándékozható, mert mindenki örül egy ilyen meglepetésnek. Szerencsére, az oldalon vásárolhatunk díszdobozt is, tehát a csomagolás kérdése igen egyszerűen megoldható.