Bogyó és Babóca játékok minden gyermeknek

Bogyó és Babóca játékok

Ma már szinte nincs olyan ember Magyarországon, aki ne hallott volna még Bogyó és Babóca történetéről, de már külföldön is nagyon népszerű ez a rajzfilm. A Bogyó és Babóca játékok nem véletlenül nagyon keresettek. A gyermekek annyira megkedvelik a mese aranyos karaktereit, hogy játékok formájában is követni szeretnék az erdei élőlények kalandjait vagy a „bőrükbe bújni” egy kicsit.

Nem is csoda, mivel a parányi szereplők nagyon szerethetőek, a történeteik pedig izgalmasak, sőt, még tanulságosak is. A Bogyó és Babóca játékok megvásárolhatóak az okosjatek.hu webáruházból. Van ilyen témájú memóriajáték, árnyjáték, böngésző, párosító, képkereső, stb.

A Bogyó és Babóca játékokban nemcsak visszaköszönnek a rajzfilm szereplői, hanem készségfejlesztést is találunk bennük, meg persze sok-sok izgalmat. Hatalmas előnyük, hogy nem okoznak sikertelenséget egyetlen játszótársnak sem. Ha szeretné, hogy gyermekei folytassák vagy felelevenítsék Bogyó, Babóca, Baltazár és a többiek kalandjait, akkor rendeljen innen!