Betört az ablak és fizetett a biztosító? Itt az ideje kicserélni

Zotya az üveges, kicseréli a betört ablakot

Zotya az üveges, kicseréli a betört ablakot

Egy betört ablak senkinek sem öröm, főleg ha nemcsak az üveg tört ripityára, hanem az ablakkeret is megsérült. Ha ilyen gond merül fel, ideje kicserélni és ezt egészet, Zotya az üveges kiválóan meg tudja oldani.

Ajtók, ablakok, tükrök, kirakatok vagy portálok, az üveg csak törékeny anyag marad. Sokszor elég, ha felpattan egyetlen kicsi kavics valamelyik autó kereke alól és máris odavan a nagyméretű, drága üveglap.

Ilyenkor nincs mit tenni, cserélni kell. Hívja bizalommal a szakembert, mert Zotya az üveges az, aki megoldást tud a problémájára! Gyors és pontos munka, szakszerűség és garancia, ez jellemzi Zotya az üveges minden munkáját.

Ha ablakfelújításról, erkélyfelújításról vagy bármilyen más nyílászáró javításáról, esetleg szigeteléséről van szó, akkor sem kell mást hívnia, mert Zotya az üveges ezt is megoldja. A munkával garantáltan elégedett lesz, hiszen egy felújítás után olyan mintha új lenne a nyílászáró, az ára pedig a töredéke egy valóban új ajtónak vagy ablaknak, tehát mindenképpen megéri.