A betonkerítés előnyei megkérdőjelezhetetlen

Klasszikus betonkerítés

Manapság rendkívül fontos, hogy az otthonunkban megteremtsük a biztonságot. Ennek megvalósítására kitűnő választás lehet a betonkerítés telepítése.

A jó kerítésnek több ismérve is van, amelyek közül a legfontosabb a biztonság, a gyors és egyszerű telepíthetőség, a kedvező ár. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy az egyes modellek megfelelnek-e az egyéni ízlés-világnak. A betonkerítés alapjául szolgáló betonelemek szabadon variálhatóak, így a vásárlók a saját elképzeléseik szerint alakíthatják ki a védelmi rendszerüket.

Az elemek felülete az innovatív technológia eredménye. Egyik oldaluk téglamintázatú, teljesen sima, szinte pórusmentes, míg a másik oldaluk simított felület.

Az összeépítést követően, ez igény esetén kezelendő. A betonkerítések rendkívül tartósnak bizonyulnak, ami a nagy szakértelemmel kiválasztott és magas minőségű alapanyagoknak köszönhető. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a beépítéshez csak minimális föld- és alapozási munka szükséges, így naponta 20-25 m kerítés felépíthető az adott területen.