Babzsák gyerekeknek, amire nem kell vigyázni sem

Babzsák gyerekeknek

Babzsák gyerekeknek

Néha úgy érzed, hogy a feje tetejére állt a lakás, mert a gyerekek imádnak a földön játszani, a szőnyegen hasalva tévét nézni? Ha képesek órákig a földön ücsörögni, akkor képzeld el, hogy mindezt egy szuper babzsákon is megtehetnék. Többé nem kellene amiatt aggódnod, hogy felfáznak. A babzsák gyerekeknek ezer és egy formában használható, és szerencsére imádják.

Hengeres formájú, keményre tömött puff is lehet, esetleg egy lazán szétterülő babzsákpárna, amiből fotelt is gyurmázhatnak, ha úgy tartja kedvük. Kiváló hőszigetelő a töltőanyaga, színes és mókás bútordarab. Könnyű, így bárhová magukkal vihetik. A babzsák minden családban sikert arat, csak a megfelelő méretet, formát és színt kell kitalálni.

Ha benézel a Huppanjbele webáruházba, akkor nem kizárt, hogy már a raktáron lévő „Fogd és vidd” termékek között megtalálod csemetéid új bútordarabját, innét 10% kedvezménnyel meg tudod vásárolni. Ha egyedi darabot szeretnél, akkor a webáruház munkatársaitól minden segítséget megkapsz.

Egy fontos szempont az anyagválasztáshoz: a babzsák gyerekeknek akkor az igazi, ha nem kell rá vigyázni, de Te mégis könnyen tisztán tudod tartani. Rendeld külső huzattal, akkor ennek sincs akadálya. Egy mókás babzsákfotellel pillanatok alatt feldobhatod a család hangulatát.