Az új ember kapható az interneten

Az új ember – Mary Rodwell

Találkozott már valaha Mary Rodwell nevével? Ő egy világszerte elismert, ausztrál származású terapeuta. A földönkívüliek életével, illetve az általuk okozott traumák oldásával foglalkozik. Már évtizedek óta kutatja ezt a területet „Az új ember” című könyv szerint.

Némelyik elméletét már sikerült tudományosan is alátámasztania. Ennek tükrében nem meglepő, hogy sokan odafigyelnek arra, amit mond. A szemtanúk vallomásainak segítségével kutatja a földönkívülieket.

Így sikerült megalkotnia az „Az új ember” című művében az arra vonatkozó koncepciót, hogy milyennek kellene lennie a jövő emberének. Olvasóként megtudhatja, hogy kik azok az indigók, illetve a csillaggyermekek. Kiderül az is, hogy mi állhat a viselkedészavarok hátterében. A könyv betekintést nyújt a magasabb szintű érzékelés világába.

A megvásárlására az angyalimenedek.hu oldalon keríthető sor. A kiadói ár sokkal kedvezőbb a boltinál, tehát tanácsos itt leadnia a megrendelést. A 520 oldalas „Az új ember” nagyon izgalmasnak ígérkezik, ezért mindenképpen érdemes elolvasnia!