Az öltözködési tanácsadó legfontosabb tippjei

Öltözködési tanácsadó

Az öltözködésünk sokat elmond rólunk. Éppen ezért, nőként oda kell figyelnünk arra, hogy mit veszünk fel. Keszler Ágnes öltözködési tanácsadó szívesen segít ennek az eldöntésében.

A honlapján a hölgyek elolvashatnak egy olyan összefoglalót, amit az egyes stílusokról írt. Kiderülhet, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni a gardrób kialakításánál. A képeknek köszönhetően egyszerűen eldönthetjük, hogy melyik stílus való nekünk. Az a lényeg, hogy a ruhatárunkat ennek függvényében alakítsuk ki, az öltözködési tanácsadó szerint.

Sajnos nem fognak minket komolyan venni, ha folyamatosan váltogatjuk a stílusunkat. Amennyiben nem tudunk dűlőre jutni a ruhák és a kiegészítők kiválasztásában, akkor minél hamarabb lépjünk kapcsolatba a szakértővel, aki rengeteg tanácsot tud nekünk adni.

Ezeknek a megfogadásával csinosabbak lehetünk és jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben. Az öltözködési tanácsadó a színválasztásban és a smink elkészítésében is tud segíteni, ezért érdemes elmenni az egyéni konzultációra.